Si ikan itu....

Assalamualaikum..Greetings kawan-kawan..

Hari ni dah tinggal berapa hari je lagi nak masuk bulan Ramadhan..Maknanya, tak lama lagi nak bermula la Puasa Wajib..Y'all ladies yang ada tinggal puasa tahun lepas dah settle kan tunggakan??huahuahua..Baik settle kan cepat ye..

Back to the story. Macam biasa la, kalau dah nama nye peminat memancing, bila boring je pegi mancing la kan. So, moh kite tengok same-same hasih tangkapan yang memang tak seberapa ni ye....


Amacam?? Boleh tahan la ye. Tapi agak malangla pasal masa nak bukakan mata kail tu, kene sengat la pulak.  Tapi tak la bisa sangat, cuma berdarah je lebih. So, itu je kali ni. Nanti nak mancing lagi. Hope dapat la ikan yang lagi best, lagi beso... Till then, thanks ye singgah..

5 ulasan:

  1. Chumel??rasanya ummiOni belum view lagi la blog mr Tunang kamu ni.hehe...

    BalasPadam
  2. ini ikan apa? :-p
    hehe.
    sgt tak kenal rupanya

    BalasPadam
  3. CIk Sarah: Ini namanya ikan Kitang. memang tak commercial pun ikan ni..takde jual kat pasar memandangkan rasa isinya yang tak berapa nak sedap.. (^.^)

    BalasPadam
  4. tak glamour, tu yg tak sedap :D pastu takde la jual kat pasar, haha.

    BalasPadam