Movie apa yang menarik untuk ditonton???

What's up..just nak share pendapat peminat-peminat movie kat m'sia ni..latest movie apa yang U all ada tgk..n apa komen korang pasal citer tu..

I ada dengar pasal movie "Avatar" ni..giler2 pecah box office..tapi blum berkesempatan nak menonton la plak..Even ada org ajak tgk kan..tapi I belum ada masa nak tgk..very busy right now..dengan kerja la..yang lain tu x lagi..

Anyway, to anyone yang ada suggestion kat I nak tgk movie apa, sila-sila lah bagi comment..orait?? adios...

-eem's-

0 Komen.:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan