Just a short, simple entry..

Assalamualaikum, greeting y'all..

Well, macam tajuk kat atas tu, this is just a simple and short entry..
Just wanna wish y'all Muslim friends and readers, 
"Selamat Menunaikan Ibadah Puasa, semoga ibadah kita diterima oleh-Nya". 
Maaf, andaikata ada terkasar bahasa dalam entri-entri sebelum ni. 
Kot mana yang terkecik ati tu, maaf dipohon.
 Pesanan, kepada y'all kalau ada terasa buat salah ke, buat janji tapi tak tertunai ke, sila lah minta maaf kat tuan punya badan yang korang terbuat salah n janji. Itu je..
..Salam Ramadhan semua.. 

@~ kot la cikOni da baca, selamat berpose ye..hehehe...spesel untuk bloger cilik kita...

2 ulasan:

  1. selamat berpuasa naeem...

    BalasPadam
  2. oni tak baca, umiOni yg bacakan tuk dia. haha... selamat berpuasa juga, jaga-jaga ye awak tu berdarah manis. bulan puasa ni :D

    dulu selamba kodok je berdating masa bulan pose, ekekke...

    BalasPadam